Назад

„SAMSUNG C&T Deutschland“ разширява присъствието си в България



В БТПП се проведе среща между представители на компанията „SAMSUNG C&T Deutschland“ част от групата компании SAMSUNG, с председателя на БТПП Цветан Симеонов.

“SAMSUNG C&T Deutschland” бе представена от Станислав Раджев, мениджър продажби офис София, Искра Чолакова, мениджър офис София, Ирене Лим, мениджър „Корпоративно планиране“, д-р Йонг Парк, генерален мениджър за Европа, Африка и Среден Изток и Донгхиун Янг, старши научен сътрудник в дивизия „Корпоративното планиране“.

Представителите на “SAMSUNG C&T Deutschland” изразиха намерението на компанията да разшири своето присъствие в България и да търси нови възможности с цел разширяване на сътрудничеството в сферите на възобновяемите енергиини източници, химическата индустрия и машиностроенето.

Цветан Симеонов от своя страна представи дейността на БТПП и по-специално изготвянето на различни информационни материали като брошурите „Топ 100-фирми, водещи в икономиката ба България“ и „България в цифри“, които могат да помогнат при намирането на бъдещи бизнес партнъори в България. БТПП подкрепя изцяло намеренията на “SAMSUNG C&T Deutschland” в разширението на дейността на компанията в България.


02.11.2015 г.

Още новини:

Видео:

Назад