Назад

Среща на Борда на директорите на ЕВРОПАЛАТИ



Председателят на БТПП Цветан Симеонов е преизбран за член на Борда на директорите на ЕВРОПАЛАТИ, а зам.-председателят на БТПП Георги Стоев - за член на Комитета по бюджет на Европейската асоциация на търговско-промишлените палати. 
 
Изборите за председател, зам. председатели и нов състав на Борда на директорите и Комитета по бюджет на ЕВРОПАЛАТИ за 2016 г. се състояха по време на срещата на Борда на директорите на ЕВРОПАЛАТИ в Люксембург на 16 октомври 2015 г. БТПП бе представлявана от заместник - председателя на Палатата Георги Стоев.
 
Рихард Вебер бе преизбран за президент на ЕВРОПАЛАТИ, а негови заместници са: Марта Шулц, Андре Маркон, Михл Ебнер, Андрей Арендарски, Мигел Валс, Рифат Хисарчиклиоглу, Константин Михалос, Щефан Мюлер и Ян Талбот.
 
Участниците в 118-та пленарна асамблея и среща на борд на директорите бяха приветствани от председателят на ЕВРОАПАЛАТИ – г-н Рихард Вебер, който представи доклад за дейността на Асоциацията. Щефан Мюлер, председател на Комитета по бюджет представи бизнес план за развитие на ЕВРОАПАЛТИ за периода 2016 – 2018. Главният секретар на Асоциацията – Арналдо Абруцини представи резултатите от традиционното проучване на ЕВРОПАЛАТИ за приоритетите на бизнеса за 2016г. Срещата продължи с дискусия на тема миграция.
 
В Люксембург бе обсъдена и проекто – програма на предстоящите срещи и събития, сред които Европейски парламент на предприятията, планиран за 13 октомври 2016г., Брюксел.
 

16.10.2015 г.

Още новини:

Видео:

Назад