Назад

Среща на Клуба на смесените и чуждестранни палати



БТПП бе домакин на традиционната среща на Клуба на смесените и чуждестранни палати. Председателят на БТПП Цветан Симеонов запозна участниците с актуалната икономическа ситуация в страната, както и с усилията на Палатата за подобряване на бизнес климата и подпомагане на малките и средни предприятия. Като пример за корпоративна социална отговорност той представи и поетата инициатива на Палатата за възстановяване къщата на Иван Грозев.

Марин Цанов, съосновател на платформата bizportal.bg, очерта параметрите на партньорството между БТПП и Информационния бизнес портал и основните функционалности и възможности на платформата. (Демонстрирани бяха в реално време и услугите, които предлага портала. Участниците в срещата имаха възможност да зададат въпроси и да дискутират варианти за подобряване на базата данни.

Йосиф Аврамов, съпредседател на Съвета по иновации и развитие на технологиите към БТПП, представи  новостите в дейността на Съвета - Информационната борса и Центъра за трансфер на технологии.

Представен бе и новият член на Клуба на смесените палати – Българо-португалската търговска камара с председател Емилиян Абаджиев.


02.10.2015 г.

Още новини:

Видео:

Назад