Назад

Юбилейно честване в Разград - 120 години от създаването на търговско-промишлените палати





В Разград бяха отбелязани тържествено 120-годишнината от създаването на Българската търговско-промишлена палата и 25 години - Регионална търговско-промишлена и земеделска камара-Разград. 
 
Събитието бе уважено от Цветан Симеонов, председател на БТПП, Галина Маринова-Георгиева, областен управител на Разград, Денчо Бояджиев, кмет на Разград, Милена Цанева, председател на Общински съвет Разград. 
 
Галина Георгиева подчерта: „Безспорно ролята на търговските палати е от основно значение за подобряване на бизнес климата в България, факт, който е и изключително важен за развитието и разцвета на районите в страната”. Тя акцентира и върху това, че честването на годишнините не е само повод за празник, а и гарант че палатите са добър партньор, който многократно през годините е доказвал и продължава да демонстрира стабилност, коректност и устойчивост.
 
 
Сред гостите бяха представители на държавни структури – министерства, общини, агенции, както и партньори в Съвета за тристранно сътрудничество – професионалните съюзи, работодатели, членовете на Регионалната камара.
 

25.09.2015 г.

Още новини:

Видео:

Назад