Назад

БТПП и Бизпортал предлагат нова услуга за бизнеса





БТПП предлага нова услуга за бизнеса, която ще бъде предоставяна съвместно с Бизпортал ООД - най-всеобхватната информационна бизнес платформа в България. Новата услуга представлява абонамент за цялостни информационно обслужване и решения за българските предприемачи. Абонаментът ще бъде безплатен за фирмите, а платените услуги (допълнителна информация, консултации и достъп до документация за кандидатстване) ще бъдат с преференциални цени за членове на БТПП. 
 
В резултат от това ползотворно сътрудничество бизнесът ще има възможност да получава най-актуалната и най-пълна информация относно:
Обществени поръчки от България (над 200 актуални обявления всеки ден)
Обществени поръчки от страните в ЕС (над 1000 актуални обявления всеки ден)
Търгове от институциите за развитие (над 1000 актуални обявления всеки ден)
Актуални обявления и възможности за финансиране по Европейските програми
Търговски изложения в България и чужбина
 
Информацията може да бъде селектирана по сектор, ключова фраза (CPV код) и регион (област, община, град, държава). Важно предимство на платформата е възможността за достъп до архив на всички спечелени обществени поръчки от България и чужбина, където българските МСП ще могат да се включат като подизпълнител и да проследят позиционирането им спрямо конкурентните фирми.
 
По повод представянето на новата услуга в БТПП бе проведена и пресконференция.
 
Мартин Цанов, съосновател на платформата, подчерта голямото значение на партньорството с Палатата, поради възможността за получаване на обратна връзка от предприятията и непрекъснато подобряване и разширяване на предлагания пакет услуги според актуалните им дейности.
 
 БТПП полага непрекъснати усилия да предложи на своите членове бърз и лесен достъп до широк пакет от услуги и полезна информация, като в тази връзка сътрудничеството с иновативния информационен портал Бизпортал ООД ще допринесе за още по-пълно удовлетворение на нуждите на бизнеса. Новата услуга е в продължение на подписаното споразумение за сътрудничество между Enterprise Europe Network към БТПП и Бизпортал ООД.
 
Абонамент за новата услуга можете да направите на сайта на Бизпортал ООД: http://bizportal.bg/
 
За достъп до презентацията на Бизпортал - ТУК
 

16.09.2015 г.

Още новини:

Видео:

Назад