Назад

Среща с ръководителя на Службата по търговско-икономически въпроси на България в Букурещ



Ръководителят на Службата по търговско-икономическите въпроси на България в Букурещ Бронислав Денев посети БТПП и се срещна с председателя на палатата Цветан Симеонов. В рамките на срещата бе обсъдено развитието на двустранните икономически отношения. Констатирана бе необходимостта от повече реклама на българския туризъм в северната ни съседка, особено от насочена реклама, която да привлича туристи от Румъния към българските морски и планински курорти. Бронислав Денев подчерта, че румънският пазар е свързан с молдовския и че българските фирми трябва да се съобразяват и с тази характеристика.
 
В хода на разговора бе обсъдена и подготовката на предстоящото посещение на представители на търговско-промишлените палати на Букурещ и Прахова в София и Пловдив в периода 30 септември - 2 октомври 2015 година. Очаква се в бизнес делегацията да се включат румънски фирми от различни сектори, сред които винопроизводство, хранително-вкусова промишленост, земеделие, селско стопанство, информационни технологии и др.
 
За да заявите предварителен интерес за участие в срещите с румънските компании, можете да се свържете с: Българска търговско-промишлена палата, дирекция Международно сътрудничество и международни организации, тел.: 02 8117 489, e-mai: interdpt@bcci.bg.
 

25.08.2015 г.

Още новини:

Видео:

Назад