Назад

БТПП бе домакин на Бизнес фроум „София – Тайпе“



Бизнес форум „София-Тайпе“ се проведе в БТПП, организиран съвместно с Китайската асоциация за международно икономическо сътрудничество. 
 
Традиционните срещи са с цел разширяване на двустранните търговско-икономически връзки, посочи зам.-председателят Георги Стоев при откриването. Той потвърди, че БТПП обсъди възможностите следващата среща да се осъществи в Тайпе.
 
Фред Хуанг, зам.-председател на Китайската асоциация за международно икономическо сътрудничество, представи силните страни и възможности за европейски инвестиции в Тайпе - в производството на компоненти за автомобилната електроника, софтуер, сектора на информационните технологии.
 
Директорът на Тайванския търговски център в София Литиен Чен представи дейността на представителството и предлаганите услуги за българските фирми. 
 
Изнесена бе информация и за българския инвестиционен климат.
 
Стивън Ко, президент на фирма „Hair O’right International Corp.”, презентира инновативна концепция за производство на козметични продукти за лице и тяло – от опаковката до състава на продуктите.
 
Организирани бяха двустранни срещи. Българските фирми имаха възможност да се срещнат с гостуващите фирми от областите: ИТ, електроника, компненти за компютри, козметика.
 

16.06.2015 г.

Още новини:

Видео:

Назад