Назад

БТПП високо оценява приноса на Томас Брънс за развитието на търговско-икономическите връзки между България и САЩ



По повод приключването на мандата на Томас Брънс, съветник по търговските въпроси към Посолството на САЩ в София, Българската търговско-промишлена палата изрази благодарност към него и Търговската служба за отличното сътрудничество в посока развитие на двустранните икономически връзки.
 
Председателят на БТПП Цветан Симеонов връчи поздравителен адрес и един от първите екземпляри на изданието - Алманах, посветен на 120-годишнината от създаването на търговско-промишлените палати в България.
 
Томас Брънс бе отличен на годишните награди на БТПП през 2014 г. със статуетка „Хермес“ и Грамота за изключителния му принос за активизиране на икономическото сътрудничество между България и САЩ. 
 
Със съдействието на търговския съветник и неговия екип бяха осъществени успешни съвместни събития, сред които: представяне дейността и услугите на Американско посолство пред български фирми, дискусия на тема: “Трансатлантическото споразумение за сътрудничество“, конференция на същатата тема с фокус върху МСП, конференция за насърчаване оценката на регулаторното въздействие.
 

15.06.2015 г.

Още новини:

Видео:

Назад