Назад

Предстоящо събитие с Грант Кардон



 
Управляващият директор на Грант Кардон за Централна и Източна Европа Катерина Върбанчовска посети БТПП и се срещна с председателя на палатата Цветан Симеонов.
 
Целта на посещението бе обсъждане на предстоящо събитие с Грант Кардон - международно признат експерт в бизнеса и продажбите. Грант Кардон ще посети за първи път България, за да пренесе популярния си семинар 10Х за предприемачи и бизнес мениджъри, и ще сподели опит и съвети от реалния свят за изграждане на успех в бизнеса и живота. Не само много успешен предприемач, но и бестселър автор на Ню Йорк Таймс, Грант Кардон има дългогодишен опит работейки със и консултирайки компании от Fortune 500, малки и средни предприятия и индивидуални предприемачи по пътя им към изграждане на успешен бизнес.
 
Събитието цели да вдъхнови и насочи българския бизнес как да се справя с всекидневните предизвикателства на местната среда, но основавайки се на присъщите умения и нагласа на успешните хора по света. Семинарът ще се състои на 18 юни 2015 г. от 09.00ч. в Парк Хотел Москва. 
 
БТПП е договорила с организатроите специални отстъпки от таксата за участие на членове на Палатата в семинара.
 
За повече информация: ТУК
 
Брошура на събитието: ТУК
 
Интервю на Грант Кардон, BULGARIA on AIR: ТУК
 
За допълнителни въпроси: дирекция „Международно сътрудничество и международни организации” към БТПП – тел.: 02 8117 494, 421 или e-mail: m.markova@bcci.bg 
 

 


18.05.2015 г.

Още новини:

Видео:

Назад