Назад

Първи инициативи на Търговската палата на страните от Централна и Източна Европа във Виетнам







Както БТПП вече информира, бе учредена Търговска палата на страните от Централна и Източна Европа (ЦИЕ) във Виетнам и интегрирането на организацията към функциониращата в далечната азиатска страна Европейска палата

Новоучредената палата е единствената организация, която промотира бизнес отношенията между страните от ЦИЕ и Виетнам и предоставя експертно мнение по правни и бизнес въпроси. 

Търговската палата на страните от ЦИЕ във Виетнам започна своята активна дейност и вече е налице първият информационен бюлетин, който представя подробности относно Първото годишно общо събрание на Палатата, проведено на 7 март 2015. На него представителят на БТПП във Виетнам Иван Кашукеев бе избран за член на Изпълнителния съвет на Търговската палата на страните от ЦИЕ за периода 2015 – 2017г. Назначаването му ще допринесе за развитието на бизнеса между България и Виетнам и насърчаване на двустранните инициативи и съвместни проекти.

         
Иван Кашукеев
представител на БТПП във Виетнам
 
Предстоят различни инициативи, които ще бъдат включени в програмата на новоучредената организация, за които БТПП ще информира допълнително.

Първият информационен бюлетин на Търговската палата на страните от ЦИЕ във Виетнам - ТУК

 

22.04.2015 г.

Още новини:

Видео:

Назад