Назад

Информационна среща по проект "Корпоративна социална отговорност за всеки”



Българската търговско-промишлена палата съобщава за първата информационна среща по проект „Корпоративна социална отговорност (КСО) за всеки”, която ще се проведе на 20 февруари 2015 г. /петък/ от 10.00 ч. в БСК, заседателна зала, София, ул. Алабин 16-20.
 
Проектът се реализира от работодателски организации в Югоизточна Европа и Международната организация на работодателите (МОР). Асоциацията на организациите на българските работодатели също е включена в инициативите на проекта, и по-конкретно във втората му фаза. Българската търговско-промишлена палата, като основен партньор от България, осъществява проекта с активното участие и партньорство на Асоциацията на индустриалния капитал в България и Българската стопанска камара. 
 
След провеждане на дейности по проекта в рамките на първата му фаза /2013-2014г./, бе постигнато укрепване на капацитета на работодателските организации и предприятия, обучаване на експерти по КСО, разработване на наръчник и насоки за КСО. 
 
През втората фаза /2015-2016г./ проектът ще акцентира върху информираността  на работодателите относно социалната отчетност. Социалната отчетност е начин за споделяне с партньори, клиенти, доставчици, служители и с всички заинтересовани страни информация за  икономически, екологични и социални прояви на компанията, целящи постигане на устойчиво развитие. 
 
При желание за участие в срещата, моля да потвърдите вашето присъствие на e-mail: m.markova@bcci.bg чрез изпращане на попълнена регистрационна карта до 18 февруари 2015 г. /сряда/.
 
Приложение:
 
За повече информация: 
Дирекция Международно сътрудничество и международни организации, БТПП
тел.: 02/ 8117 494, 8117 489

28.01.2015 г.

Още новини:

Видео:

Назад