Назад

Бизнес делегация до Солун



БТПП, съвместно Търговско-промишлената палата на Солун и Асоциацията на гръцките бизнесмени в Солун, организират бизнес делегация до Солун, Гърция в периода 12–14 ноември 2014 г. 
 
Гърция е в челните места на държавите-източник на ПЧИ у нас в секторите търговия, финансово посредничество и недвижимо имущество. Износът от България за Гърция се съсредоточава в три основни сектора – текстилни изделия и материали, неблагородни метали и електрическа енергия. Голяма част от вноса от Гърция за България се формира от текстилни материали и изделия, минерални и химически продукти, машини и оборудване и неблагородни метали. 
 
По време на визитата се планира: провеждане на среща с ръководството на Асоциацията на гръцките бизнесмени в Солун; транспортен форум, организиран от Търговско-промишлената палата на Гърция в рамките на гръцкото председателство на Бизнес съвета към Организацията за Черноморско икономическо сътрудничество (ЧИС); откриване на фото-изложба „През граници”. Работен език по време на бизнес форума и срещите ще бъде английски език.
 
По предварителни разчети разходите, свързани с посещението, възлизат на 365 евро, в които са включени: пътуване с автобус, настаняване и 2 нощувки в хотел четири звезди, 1 вечеря за участниците в бизнес делегацията, медицинска застраховка и организационна такса. Визитата ще се осъществи при минимум 10 регистрирани участници.
 
Фирмите, които имат желание да участват в бизнес делегацията, следва да изпратят попълнена приложената регистрационна форма на електронна поща: m.markova@bcci.bg и да заплатят необходимата сума в срок до 5 ноември 2014 г.:
с банков превод УНИКРЕДИТ БУЛБАНК; BIC код: UNCRBGSF; 
IBAN: BG97 UNCR 76301200 3081 16 - сметка в евро; 
IBAN: BG25 UNCR 7630 1000 3081 19 - сметка в лева 
                              или 
в бройна касата на БТПП, ул. Искър 9, София.
 
При последващ отказ за участие в делегацията, в срок до 7 ноември 2014 /петък/, БТПП възстановява 100% от извършеното плащане. След изтичане на горепосоченият срок при отказ от пътуване, сумата не се възстановява.
 
За повече информация относно бизнес делегацията:
Дирекция „Международно сътрудничество и международни организации”, БТПП
телефони: 02/8117 494; 02/8117 489
 
Приложения:
 

03.11.2014 г.

Още новини:

Видео:

Назад