Назад

БТПП и Френско-българската търговска камара – съвместни дейности на Пловдивския панаир за привличане на френски инвеститори в България





Директорът на Френско-българската търговска и индустриална камара Атанаска Калчева се срещна с председателя на БТПП Цветан Симеонов.
 
Обсъдено бе сътрудничеството между български и френски фирми.
Атанаска Калчева отбеляза, че в последните години расте интересът на френските фирми към инвестиране в България. Смесената камара отчита добро развитие на бизнес връзките между двете страни. Френски фирми разширяват своята дейност в България и търсят устойчиво партньорство с български фирми като подизпълнители.
В тази връзка Френско-българската търговска и индустриална камара, с подкрепата на Българската търговско-промишлена палата, организират  бизнес срещи с български подизпълнители на 30 октомври 2014г. в Новотел София.
 
В подготовка на събитието двете палати по време на Международния технически панаир в Пловдив на 1 октомври от 14:30ч. в Палата 6 (конферентна зала 2), организират среща-консултации с български фирми, участващи в изложението, относно възможностите за набиране на български подизпълнители за нуждите на френски индустриални предприятия - инвеститори в България в областта на:
  • обработка на метали; 
  • изработка на механични компоненти; 
  • електроинсталации и системи - проектиране, производство
  • автоматизация
  • измервателно оборудване и др.

Приложение:

Подробна информация за интересите от подизпълнители


25.09.2014 г.

Още новини:

Видео:

Назад