Назад

БТПП: Предстоящите за изпълнение европейски норми да бъдат обсъждани предварително с по-активното участие на българските граждани и фирмите





 
Председателят на БТПП г-н Цветан Сименов проведе среща с г-жа Меглена Кунева, която е председател на борда на директорите на Европейския център за политики в Брюксел и политически съветник на вицепрезидента на Европейската комисия и комисар по транспорта Сийм Калас.
 
Обсъдени бяха въпросите за развитието на пазара в условията на икономическа и финансова криза. Особен акцент беше поставен на нуждата предстоящите за изпълнение европейски норми да бъдат обсъждани предварително с по-активното участие на българските гражданите и фирмите. 
Събеседниците приеха, че повече трябва да се разчита на модерните методи за присъствие на пазара и че независимо от различните условия в страните, трябва да се върви към известно унифициране на основата на широки дискусии с участието на потребители и производители.
Г-н Цветан Сименов запозна г-жа Кунева с насоките за дейността на Българската търговско-промишлена палата за периода 2009-2014 година, които вече се изпълняват в полза на членовете и като най-голяма представителна организация на българския бизнес.

31.03.2011 г.

Още новини:

Видео:

Назад