Назад

Искаме чрез БТПП да намерим партньор за водеща технология





Председателят на УС на БТПП Цветан Симеонов разговаря с г-н  Джовани Гайдано президент на Е.С.П. къмпани – Италия. На наскоро проведената 18-та Международна изложба за охрана, сигурност и безопасност SECURITY, фирмата Е.С.П. представи уникална противопожарна технология Манджиафуоко, която  се използва в бита, в оборудването на автомобили и в космоса. 

Ние приветстваме всяко предложение за внедряване на технологични новости в българската икономика и затова ще съдействаме с нашите информационни възможности за намиране на български партньор – каза г-н Симеонов. Препоръчително е всеки инвеститор може да използва в своите договори включването на арбитражна клауза, като индикатор за проверка доколко неговите нови партньори са стабилни. В следващите 10 години страните от Черноморската зона все повече ще бъдат обект на икономически интерес, а България е добра стартова точка - заключи Цветан Симеонов.

За г-н Джовани Гайдано България вече е добро място за инвестиции и производства за развитите пазари, особено за високотехнологични продукти, които са екологично безопасни. 

28.03.2011 г.

Още новини:

Видео:

Назад