Назад

Представяне и тестване на нов продукт по проект "Linked2media"



На 11 юли от 11.30 ч. в БТПП ще се състои представяне на онлайн платформа, насочена към подобряване на маркетинговата стратегия на МСП, която се разработва в рамките на проект „Linked2Media”. По време на срещата ще присъстват представители на гръцките партньори – технически разработчици по проекта.
 
„Linked2Media” се изпълнява по 7-ма рамкова програма на ЕК с активното участие на БТПП.  Проектът обединява експертния потенциал на 13 организации от 7 държави - България,  Гърция, Ирландия, Испания, Италия, Румъния и Турция. 
 
Иновативната онлайн платформа дава възможност на представителите на МСП да се запознаят с наличната информация в популярните социални мрежи и други уеб-сайтове и да следят трендовете на своята репутация. Чрез използването на платформата фирмите ще могат да получават  информация  за оценката  на техните  търговски марки и продукти,  да идентифицират нуждите на пазара и  да подобряват маркетинговата си стратегия.
 
По време на тестването ще имате възможност да въведете в системата произволно наименование на фирма, услуги или продукти чрез използването на ключови думи и да се запознаете с резултатите, които ще генерира платформата. На предстоящото представяне предмет на тестване ще са четири икономически сектора – туризъм, храни/напитки, облекло/обувки и компютърни технологии.  Специалистите на БТПП и гръцките партньори ще оказват помощ и напътствия при тестването на платформата.
 
Заявяване на участие в срок до 10 юли на e-mail: projects3@bcci.bg  или тел. 02 8117 536. Участието в мероприятието е безплатно.
 
За допълнителна информация: Дирекция „Европейска интеграция и европейски проекти”, тел.: 02/8117 536.

 


10.07.2014 г.

Още новини:

Видео:

Назад