Назад

Индивидуални консултации и обучение за израстване в кариерата



На 1 и 2 юли 2014 г. в БТПП ще се проведат консултации и обучениe за израстване в кариерата. Консултантският ден, който ще се проведе на 1 юли и предстоящото на следващия ден – 2 юли, обучение,  са част от дейността на създадения в София Център за кариерно развитие по линия на проект на БТПП „Повишаване на обществената нетърпимост към неформалната икономика при трудовоправните и осигурителните отношения и превантивни действия за ограничаването й”, финансиран от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси". 
 
Основната цел на Центъра е да информира и консултира заети лица, стоящи на ключови позиции в МСП и лица, стартиращи и управляващи собствен бизнес. Центърът ще съдейства за професионалното развитие на младите специалисти, най-вече в областта на личностни качества и умения за кариерно израстване.
 
В рамките на предстоящия КОНСУЛТАНТСКИ ДЕН ЗА ИЗРАСТВАНЕ В КАРИЕРАТА, който ще се проведе на 1 юли 2014 г. в БТПП, ще бъдат предоставяни индивидуални консултации за израстване в кариерата по теми: съставяне на CV, подготовка на мотивационно писмо, осигуряване на референции, поведение и дрескод при интервю за работа, предлагани позиции, търсени позиции (желателно е часът за консултации да се заяви предварително. Това е посочено и в регистрационната карта). 
 
Покана и регистрационна карта за консултации: ТУК
 
Предстоящото на 2 юли 2014 г. в БТПП ОБУЧЕНИЕ ЗА ИЗРАСТВАНЕ В КАРИЕРАТА е предназначено за заети лица и ще бъде с водещи специалисти в областта на кариерното израстване. За записване за обучението е необходима предварителна регистрация чрез попълване и изпращане за регистрационна форма на е-мейл fairs13@bcci.bg, не по-късно от 30.06.2014 г.
 
Покана и регистрационна карта за обучение: ТУК
 
Програма за обучението: ТУК
 
Индивидуалните консултации и обучението са безплатни. 
 

25.06.2014 г.

Още новини:

Видео:

Назад