Назад

Бизнес форум в Истанбул на 25 юни 2014



Българска бизнес делегация, водена от председателя на БТПП Цветан Симеонов и председателя на Хасковската ТПП Янчо Янев отпътува за Турция. Поводът на посещението е организирания от БТПП, хасковската Палата и Борда за външноикономически отношения на Турция /DEIK/  бизнес форум, който ще се проведе на 25 юни 2014 г. в Истанбул.
 
Предприемачи от различни сектори на българската икономика, сред които машиностроене, строително-монтажна дейност, производство и търговия с медицинско оборудване, военни облекла и екипировка, водно оборудване като помпени и пречиствателни станции, се включиха в състава на делегацията. По време на посещението се предвижда среща с борда на директорите на Турско - българския бизнес съвет и съпредседателя на DEIK  Ялчин Егемен. Ще бъде представен  инвестиционния климат на България, индустриалните зони в страната и в частност свободна зона Свиленград. 
 
След приключване на официалната част на форума българските фирми ще могат да проведат  делови разговори с потенциални бизнес партньори, за което са организирани двустранни срещи.
 

24.06.2014 г.

Още новини:

Видео:

Назад