Назад

30 млади юристи повишиха знанията и квалификацията си по въпросите на Арбитражния съд



След успешно завършен 3-месечен курс на обучение по въпросите на Арбитражния съд, 30 млади юристи получиха своите удостоверения за придобити допълнителни знания по тази специфична материя.
 
Курсът се организира всяка година от Арбитражния съд при БТПП, като по този начин Палатата ефективно спомага за професионалното изграждане на младите юристи, за повишаване на квалификацията им, полезна за бъдещата им правна реализация.
 
Обучението се състои от 12 модула по три часа, а лектори са изявени, високо квалифицирани арбитри с богат професионален опит и практика, съчетан с дългогодишна преподавателска дейност в юридическите факултети в страната - проф. д-р Силви Чернев – председател на Арбитражния съд при БТПП, Ружа Иванова и Александър Кацарски – заместник-председатели на Арбитражния съд при Палатата; Венцислава Желязкова –арбитър в Арбитражния съд при БТПП.
 
Курсистите изразиха благодарност към лекторите за проявеното търпение, прецизност и висока компетентност, с която са подходили, за да им предадат своя опит и знания, които ще бъдат изключително полезни в бъдещата им работа като юристи. 
 

Галерия




12.06.2014 г.

Още новини:

Видео:

Назад