Назад

Бизнес форум „Сътрудничеството между МСП в региона на Организацията за Черноморско икономическо сътрудничество (ОЧИС)”



Българската търговско-промишлена палата и Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организират бизнес форум на тема: „Сътрудничеството между малките и средни предприятия в региона на организацията за Черноморско икономическо сътрудничество (ОЧИС)”. Събитието е част от календара на Бизнес Съвета към ОЧИС в рамките на председателството на БТПП (1 януари - 30 юни 2014).  
Бизнес форумът ще се проведе на 21 март 2014г. /петък/ в сградата на БТПП от 10:30 часа. 
 
В рамките на Бизнес съвета на ОЧИС, в който членуват палатитие и работодателските органзации от страните: Албания, Азербайджан, Армения, България, Грузия, Гърция, Молдова, Русия, Сърбия, Турция, Украйна, все повече нараства необходмостта от активно участие и представяне на бизнеса (основно малък и среден). 
 
В рамките на мероприятието ще бъдат представени организациите и възможностите за сътрудничество с посочените страни, като са поканени и представители на бизнес средите от  страните – членки на ОЧИС. Участниците ще могат да получат информация от източника и да установят контакт със съответните организации. Приоритетните сектори по време на председателството на БТПП са: транспорт, логистика, инфраструктура, ИКТ, водо и енергоснабдяване, машиностроене и строителство, регионално сътрудничество, стимулиране на МСП и сигурност.
 
Фирмите, които имат желание да участват в бизнес форума, следва да изпратят попълнена приложената регистрационна форма на електронна поща: m.markova@bcci.bg в срок до 19 март /сряда/. 
 
Участието е безплатно. 
 
Предвиден е симултантен превод български – английски език.
 
За повече информация:
Дирекция „Международно сътрудничество и международни организации” при БТПП
тел: 8117 494 и 8117 489.
 
Приложение:
 
 

11.03.2014 г.

Още новини:

Видео:

Назад