Назад

БТПП и Европейската комисия организират семинар на тема „Трансграничен бизнес“





Българската търговско – промишлена палата, съвместно с Европейската комисия организират семинар на тема „Трансграничен бизнес“, който ще се проведе на 3-ти април 2014 г. /четвъртък/ в Гранд хотел „Радисън блу“ - София от 09.30 часа.
 
Този БЕЗПЛАТЕН, еднодневен семинар е част от серия национални събития, чиято цел е да подпомогнат малките и средни предприятия (МСП) да разберат възможностите, с които разполагат за успешното управление на трансгранични кредити и за възстановяването на трансгранични плащания. 
 
За да осигури на МСП необходимите инструменти за трансграничен бизнес, Европейската комисия организира кампания в цяла Европа на тема трансграничен кредит и управление на вземанията. Тази кампания се организира в контекста на пилотния проект "Бързо и ефикасно уреждане на дължими вземания за МСП, които осъществяват дейност зад граница“ , финансиран от Европейския съюз.
 
Краен срок за регистрация: 27 март 2014 г. (четвъртък) 
 
За участие в семинара, можете да се регистрирате - ТУК
 
За повече информация относно семинара, предварителната програма, лекторите и многоезичния практически наръчник по управление на вземанията – ТУК
 
Програма на бизнес семинара на български език – ТУК
 
Предвиден е симултанен превод английски – български език.
 

07.03.2014 г.

Още новини:

Видео:

Назад