Назад

Повече от 170 фирми се регистрираха за участие в „Мисия за растеж” в Неапол





Enterprise Europe Network към БТПП информира, че в периода 13-14 март 2014 г. ще се проведе „Мисия за растеж“ в Неапол, Италия.
 
Към момента в мисията са регистрирани над 170 компании предимно от Италия, Турция, Португалия и др.
 
Част от участниците се възползваха от новата безплатна услуга на ЕЕN, a именно да бъдат представлявани от експерт на мрежата без да е необходимо лично присъствие.
 
 
Събитието е организирано в рамките на „Стратегия за растеж ЕВРОПА 2020: Промотиране на бизнес партньорство в Европа“ и е част от серия мисии за растеж, насочени към стимулиране на бизнес активността и конкурентноспособността на МСП. Инициативата цели да промотира бизнес, технологично и изследователско партньорство между местни и чуждестранни компании, университети и изследователски центрове. 
 
Участниците ще имат възможността да присъстват на конференция, която ще се проведе на 13 март 2014 г. в град Неапол, както и да установят контакт с потенциални партньори по време на предварително уговорени B2B срещи на 14.03.2014 г.
 
 
Фирмите, участващи в мисията, ще бъдат придружени от вицепрезидента към Европейската комисия и комисар по индустрия и предприемачество Антонио Таяни, който ще ги запознае с възможностите за бизнес в Италия и по-специално в индустриални сектори с висок потенциал като:
 
Агрохрани
Електроенергия
Мода
Туризъм
Транспорт и Логистика
Автомобилна индустрия
Еко жилища
Биотехнологии                                           
Културно наследство
Въздушно пространство
 
Мисията е организирана със съдействието на Enterprise Europe Network- най-голямата мрежа в подкрепа на бизнеса и регион Кампания. 
 
Неаполската търговско-промишлена палата и другите съорганизатори имат богат опит с организирането на B2B срещи. По време на последните две събития за развитие на бизнес партньорства в Неапол са регистрирани над 1200 срещи между близо 300 участника от целия свят. Голям брой европейски предприятия намериха надеждни бизнес парньори и перспективи за развитие на своя бизнес.
 
НОВО!!! Фирмите от България, които не могат да присъстват лично на събитието, ще имат възможността да бъдат представлявани от експерт към Enterprise Europe Network. Услугата се предлага за първите пет фирми, проявили интерес.
 
Участието е безплатно. Разходите за настаняване и път са за сметка на участниците.
Участието еезплатно. Разходите за настаняване и път са за сметка на участниците.
КРАЕН СРОК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ ОНЛАЙН – 28 ФЕВРУАРИ 2014
 
За да се регистрирате, моля следвайте линка: http://www.b2match.eu/m4g-italy-campania
или се свържете с Европейски информационен и иновационен център в БТПП:
 
Христина Шотекова
Европейски информационен и иновационен център
Българска търговско- промишлена палата
Тел: +359 2/ 8117 515
Е-mail: een@bcci.bg 
 

11.02.2014 г.

Още новини:

Видео:

Назад