Назад

Двустранни срещи за бизнес коопериране и технологичен трансфер



 
Enterprise Europe Network към БТПП организира двустранни срещи за бизнес коопериране и технологичен трансфер в рамките на събитието INDUSTRY MATCH MAKING, което ще се проведе на 6 март 2014г. в Интер Експо Център, София, България. Организатори на събитието са Българската търговско-промишлена палата, Българската стопанска камара, Интер Експо Център, ICM d.o.o., Словения, Министерство на икономиката и енергетиката, Фондация „Приложни изследвания и комуникации” и Търговско-промишлена камара - Пловдив. 
 
Фирми и организации могат да създадат ефективни бизнес контакти с местни и чуждестранни потенциални партньори за съвместен бизнес, трансфер на технологии или участие в проекти, финансирани от европейски програми. Срещите ще се проведат в рамките на следните специализирани изложения:
 
 
MachTech & Metal – единствено по рода си изложение за междуфирмен обмен за металургия, леярство и инструментална екипировка;
IFAM – специализирано изложение за междуфирмен обмен в областта на автоматиката, роботиката, мехатрониката и др;
INTRONIKA – специализирано изложение за електронна промишленост, компоненти, измервателни уреди, телекомуникации, услуги и др;
PLAST – специализирано изложение за междуфирмен обмен в областта на пластмасовата и каучуковата промишленост.
 
Срещите се провеждат в рамките на един ден - 6 март 2014 (през 30 минути). Участието в тях е безплатно.
Крайният срок за регистрация е 16. 02. 2013г.
 
Упътване при регистрация - ТУК
 
За повече информация и регистрация, моля, посетете интернет страницата на събитието: www.b2match.eu/imm2014 или се свържете с Европейски информационен и иновационен център към БТПП:
Аглика Попова
Европейски информационен и иновационен център
Българска търговско- промишлена палата
Тел: +359 2/ 8117 505
Е-mail: een@bcci.bg 
 
 
 

15.01.2014 г.

Още новини:

Видео:

Назад