Назад

Продължава регистрирането на фирми за участие в „Мисия за растеж” в Португалия





Мрежата за подкрепа на малки и средни предприятия Enterprise Europe Network към Българската търговско-промишлена палата (БТПП) информира, че „Мисия за растеж” в Португалия ще се състои в периода 28-29 ноември 2013г.
 
Заместник-председателят на Европейската комисия Антонио Таяни ще съпровожда „Мисия за растеж” в Португалия, която ще се проведе в рамките на Стратегията за растеж Европа 2020. Инициативата се явява ключов приоритет за заместник-председателя Антонио Таяни, който, заедно с португалското правителство ще организира конференция на 28 ноември, целяща запознаване на европейски компании с бизнес възможностите в Португалия. 
 
Участниците ще имат възможност да установят контакти с потенциални бизнес партньори, по време на предварително уговорени B2B срещи. Срещите ще се проведат на 29 ноември в Лисабон, като целта им е да допринесат за развитието на бизнес партньорства, както между португалски и европейски компании, така и с компании от държави извън Европа (т.е. Ангола и Бразилия). Фокусът се поставя върху секторите, определени като ключови за постигане на растеж в Португалия:
 
Морска икономика (дейности като вятърна енергия, енергия от морски вълни, енергия от приливи и отливи, плавателен туризъм, фармация и биотехнологии) 
Здраве
Туризъм
Компоненти за автоматизация
Компоненти за аеронавтика
ИКТ
Земеделие и Храни
Центрове за споделени услуги 
 
Приветства се участието на компании и от всички други сектори. До сега са регистрирани близо 600 компании предимно от Португалия, Гърция, Испания и Италия.
 
Участието в събитията е безплатно. Разходите за настаняване и път са за сметка на участниците.
 
Крайният срок за регистрация и подаване на профилите е 14.11.2013г.
 
За повече информация и регистрация, моля свържете се с Европейски информационен и иновационен център в БТПП:
Г-жа Елеонора Карнаса
een@bcci.bg
02 / 8117 417, 8117 515
 

06.11.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад