Назад

Гръцки производители търсят български партньори



Ръководителят на офиса по евроинтеграция за регион Източна Македония и Тракия на Гърция Спиридон Арсениу и гръцки производители на алкохолни напитки посетиха БТПП и проведоха среща с председателя на Палатата Цветан Симеонов. В срещата участва и председателят на Хасковската Търговско-промишлена палата Янчо Янев.
 
Бяха обсъдени въпроси, свързани с по-нататъшното сътрудничество между търговската палата на Александруполис - Гърция и Хасковската Търговско-промишлена палата, както и между представителите на бизнеса от двете страни. Спиридон Арсениу отправи покана за участие на българските делови среди в традиционното търговско изложение в гр. Комотини, което предстои през ноември т.г. БТПП ще информира допълнително за изложението.
 
В хода на разговора бяха представени новите инвестиции в завода в Александруполис за дистилирани алкохолни напитки и бе подчертано, че технологичното оборудване е най-модерно и е внос от Италия. Производителите на известната марка узо „Хадзопулос“ - Георгиос Хадзопулос и Димитриус Хадзопулос, проявиха интерес към партньорство с български фирми.
 

23.09.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад