Назад

Възможност за участие в двустранни срещи „В2В жени предприемачи в действие”



Enterprise Europe Network към БТПП кани представители на български фирми да участват в двустранни срещи „В2В жени предприемачи в действие” в Ниш, Сърбия, което ще се проведе на 27.09.2013г. в рамките на Международна конференция "Жените предприемачи от ново поколение: Нови възможности за регионален икономически подем".
 
Събитието е първото, организирано под егидата на сектораната група „Женско предприемачество“ на Enterprise Europe Network. Главният организатор е Институтът „Михайло Пупин” - с опит в организирането на В2В за жени, управляващи МСП в Югоизточна Европа. 
 
Основаната цел на събитието е развитието на партньорства от Югоизточна Европа, насърчаване и промотиране на женското предприемачество  в международен план.
 
Другото предизвикателство е преодоляването на регионалните пречки и улесняване на бизнеса между МСП от Южна и Северна Европа.
 
Във фокуса на събитието ще бъдат следните индустриални сектори:
 
- Селско стопанство и производство на храни
Информационни и комуникационни технолигии
Текстил
Обучение и консултиране.
 
Събитието, като част от програмата на конференцията „Жените предприемачи от ново поколение: Нови възможности за регионален икономически подем”, е отлична възможност за създаване на контакти и потенциални нови бизнес партньорства. Индивидуални двустранни срещи ще бъдат предварително уговорени и ще бъдат асистирани от екипа на Enterprise Europe Network Serbia.
 
Участието е без такса. Разходите за хотел ( една нощувка 26/27 септември), както и трансфера от летището в Белград до хотел „Palace” в Ниш и обратно се поемат от организаторите. Всички останали разходи са за сметка на участниците.
 
Представители на фирми, ръководени от мъже, са също добре дошли на срещите.
 
Краен срок за регистрация: 17 септември.
 
За повече информация и регистрация:
Европейски информационен и иновационен център в БТПП,
тел.: 02 / 8117 417, 8117 515.
 
 

03.09.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад