Назад

Среща с председателя на Търговска камара на Пезаро и Урбино - Италия





Алберто Друди, председател на Търговска камара на Пезаро и Урбино - Италия се срещна с председателя на БТПП Цветан Симеонов. Алберто Друди бе придружен от главния мениджър на „Специална агенция за международни дейности” към Камарата - Жизела Бианчи.
 
Алберто Друди също представи структурата и услугите на Търговската камара на Пезаро и Урбино. Камарата има около 44 000 фирми-членове и представители в Китай, Русия, Индия, Саудитска Арабия, Ирак, Катар и Бразилия. Той сподели, че област Марке е важна част от Италия и е богата в много сектори. 
 
Обсъдени бяха идеи за съвместна дейност между двете организации. Набелязани бяха перспективни сектори за задълбочаване на бизнес отношенията между италиански и български фирми. Сред тези сектори са: производство на мебели, механика /по-конретно - производство на машини в областта на земеделието, дървообработката и вакуумирането на хранителни стоки/, хранително-вкусова промишленост и туризъм.
 
Цветан Симеонов и Алберто Друди изразиха готовност да се подпише Споразумение за сътрудничество между БТПП и Търговската камара и да се разменят двустранни бизнес визити. В рамките на тези посещения се предвижда да бъдат организирани b2b срещи между потенциални български и италиански партньори с цел привличане на добри производители и насърчаване на бизнес сътрудничеството между двете държави.

26.07.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад