Назад

Бизнес среща по повод „Пътуването за Бизнес и туризъм” в Индонезия по време на Trade Expo в Джакарта





Бизнес среща по повод „Пътуването за Бизнес и туризъм” по време на Търговското Изложение (Trade Expo) в Джакарта, Индонезия от 16 до 20 октомври 2013 се състоя в БТПП. Пътуването е организирано от Посолството на Индонезия в България.
Председателят на БТПП Цветан Симеионов, изтъкна при откриването на бизнес срещата възможностите българските фирми да се възползват от потенциала на индонезийския пазар.
Посланикът на Република Индонезия в България Бунян Саптомо приветства участниците в срещата и представи възможностите за бизнес и туризъм, които предлага Индонезия. Той запозна участниците и с резултатите от Търговското изложение в Джакарта през 2012 г. . 
Посланик Саптомо представи и забележителностите на Джакарта, забележителностите, които могат да бъдат посетени по време на предстоящото през октомври т.г. изложение.
Проекто-програмата за организираното от индонезийското посолство у нас посещение в Индонезия по-време на 28-то издание на Trade Expo Indonesia 2013 в гр. Джакарта включва три вида туристически пакети -  до гр. Джогджакарта /Централна Ява/, гр. Джогджакарта и о-в Бали, и до о-в Бали.
С цел намиране на потенциални бизнес партньори и организирането на бизнес срещи от Министерството на търговията на Индонезия ще извършват до 29 юли 2013 регистриция за участие.
 
За повече информация относно изложението и регистрация: 
Тел.: 02 962 58 57, Праново Правирокусумо, министър-съветник (икономически и политически въпроси)
 
Допълнителна информация:
 
 
 
 

05.07.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад