Назад

Среща с представители на Сдружението на фамилния бизнес





Председателят на Сдружението на фамилния бизнес в България Христо Иванов и изпълнителният директор на сдружението Светла Каишева посетиха БТПП и проведоха среща с председателя на Палатата Цветан Симеонов.
 
В хода на разговора, гостите бяха запознати с дейностите на Палатата и какви специализирани услуги и информация биха могли да получават от БТПП членовете на сдружението.
 
Обсъдиха се възможности за организиране на съвместни дейности, участия в семинари, бизнес делегации, изложения, дискусии и изготвяне на становища по проблеми касаещи бизнеса за подобряване на икономическата среда в страната.
 
Наред с икономическите затруднения, които изпитват, представителите на фамилния бизнес са изправени и пред много предизвикателства, свързани с приемствеността между поколенията. Христо Иванов изтъкна, че Сдружението на семейния бизнес членува в две международни организации на европейско и световно ниво и изрази интерес към участие на негови представители в съвместни инициативи в чужбина, представяне на фамилните фирми и разширяване на дейността им извън страната.
 
По време на срещата бяха обсъдени и възможностите за запознаване на членовете на Сдружението със стандартите на GS1 и тяхното прилагане, както и за участие в изготвяне на анкети, съвместни проучвания и класации по критерии, представени от Асоциацията за фирмите от семейния бизнес.
 

26.06.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад