Назад

Българо-китайски бизнес форум



Българската търговско-промишлена палата, съвместно с Министерството на търговията на Китайска народна република и Посолството на КНР в България, организира Българо-китайски бизнес форум на 3 юни 2013 г /понеделник/ от 9:30 часа в Хотел „Хилтън”, гр. София.

Целта на китайската мисия в България ще бъде запознаване с българските стоки, увеличаване на търговския обмен между страните, осъществяване на двустранни срещи с бизнеса.
 
Бизнес делегацията от Китай ще включва 32-ма представители на правителството и бизнеса и ще бъде водена от г-жа Бао Линг, заместник-генерален директор на отдел „Външна търговия” на Министерство на търговия на КНР, и г-н Дай Лиу, председател на борда на директорите на Shanghai Eastbest International (Group) Co., Ltd.
 
Фирмите, които имат желание за участие, следва да изпратят попълнена регистрационна карта до 29 май 2013 /сряда/ на e-mail: interdpt@bcci.bg. Участието във форума е безплатно.
 
За допълнителна информация: Дирекция ”Международно сътрудничество и международни организации”: тел.: 02 811 74 89; 811 74 94.
 
Приложения:
 
 

28.05.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад