Назад

БТПП и Българо–китайската търговско–промишлена камара предприемат нови съвместни инициативи





 

Възможностите за промотиране в България на търговско – икономическите възможностите на Китай обсъдиха на среща в БТПП главният секретар на Българо–китайската търговско-промишлена камара Стефан Кинов и председателят на БТПП Цветан Симеонов. 
 
Срещата е в следствие на огромния интерес, проявен към проведения в БТПП на 4 април 2013 г бизнес семинар, целящ да подобри бизнес-отношенията между България и Китай и да промотира Пекинския международен център за  управление на марките.
 
БТПП и Българо–китайската търговско–промишлена камара възнамеряват да организират съвместно бизнес семинари в страната. Сред възможностите, които г-н Кинов и г-н Симеонов обсъдиха, с цел проучване на интереса за провеждането на подобни събития, са следните региони: Благоевград, Враца, Русе, Стара Загора,  Бургас, Варна, Шумен и Пловдив. 
 
Срещите с бизнеса ще имат не само информативен характер, но ще целят набирането на конкретни проекти за инвестиции в Китай,  предоставяне на съвети и полезна информция за улесняване и увеличаване на стокообмена между България и Китай както и възможностите за промотиране на сектора туризъм.
 
БТПП ще публикува допълнително  информация за предвижданите събития, както и програма с регионите, в които ще се проведат бизнес семинарите.
 

25.04.2013 г.

Видео:

Назад