Назад

Японска награда за качество „БОСЕЙ” 2010

Бяха наградени Токуда Банк АД и ГЕОТЕХМИН ООД








На 20 декември 2010 г. в БТПП бяха връчени традиционните награди за качество „БОСЕЙ”2010. На церемонията присъстваха Н. Пр. Макато Ито, посланик на Япония, г-н Цветан Симеонов и г-н Евгени Ангелов, заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма, който връчи тазгодишните награди.
С високото отличие бяха наградени Токуда Банк АД за успешно прилагане на системата за тотално управление на качеството – TQM и ГЕОТЕХМИН ООД – за цялостен принос за насърчаване на търговските отношения с Япония и прилагане на добри японски практики по време на изграждането Метрополитен София.
Наградата „БОСЕЙ” е учредена през 2008 г. от Института за следдипломна квалификация при УНСС-София, Българската търговско-промишлена палата, Асоциацията на специализиралите българи в Япония, JICA и AOTS (the Association for Overseas Technical Scholarship). Името на наградата идва от логото на Токайския университет и означава стремеж към звездите, или стремеж към съвършеното качество.
Наградата се връчва за постижения при въвеждането на добри практики от японския мениджмънт и високо качество при изпълнението на концепцията за тотално управление на качеството в България. Наградените до сега фирми са :
През 2008 г. - Токуда болница и Оптикс АД, гр. Панагюрище,
а през 2009 г. - Аиссист ЕООД – София.
21.12.2010 г.

Още новини:

Видео:

Назад