Назад

Кметовете на София и на Букурещ ще вземат участие в Българо-румънския бизнес форум





 

Сорин Тоадер - икономически съветник на Посолството на Република Румъния в България се срещна с председателя на БТПП Цветан Симеонов. В рамките на срещата бяха уточнени последните детайли около посещението на Сорин Опреску, кмет на Букурещ, и придружаващата го бизнес делегация в периода 17 – 19 април 2013 г. в София.
 
Бизнес делегацията ще бъде водена от Сорин Димитриу, председател на ТПП Букурещ, и ще представя следните сектори: компютърни системи и технологии, комуникации, охранителни системи, медицинско оборудване, производство на вагони и влакове, застраховане, произвосдтво на сол, фармация, електрически инсталации и ел. оборудване и др.
 
Като част от програмата на това посещение, на 18 април 2013 г. БТПП ще бъде домакин на Българо – румънски бизнес форум, който ще се проведе от 09:30 часа в Зала А, ет. 1. В него участие ще вземат Йорданка Фандъкова, кмет на Столична община, и Сорин Опреску, кмет на Букурещ.
 
 
За допълнителна информация: Дирекция ”Международно сътрудничество и международни организации”: тел: 02/ 811 7494 , 811 7421
 

15.04.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад