Назад

Цветан Симеонов награди инвеститора на годината в конкурса "Личност на годината в строителния бранш"





На тържествена церемония "ДА Консулт" – издател на сп. "1към1 в строителството", и строителен портал www.1kam1.com, раздадоха наградите  на  личностите в строителния бранш. 

Наградата в категория "Инвеститор на годината" бе връчена от председателя на БТПП Цветан Симеонов на Добромир Петров от "Шарлопов и Петров". В церемонията по награждаването участва и инж. Николин Гаврилов – председател на Българска предприемаческа камара в строителството, доскорошен председател на Съвета на браншовите организации.
 
За личност на годината бе обявен арх. Танко Серафимов от "Ателие Серафимов архитекти" за работата си по проекта Централно управление на Алфа Банк България. Той стана победител и в категория "Архитект на годината". 
 
Титлата "Строител на годината" спечели инж. Георги Станилов за Бизнес център "Станилов". Инж. Велин Александров бе обявен за "Търговец на годината", а фирма "Рьофикс България" победи опонентите си и бе изабрана за "Производител на 2012". Инж. Красимир Христов от същата фирма спечели наградата на публиката. "Дорма България" спечели в категория "Устойчиво развитие", а идеалният енергиен щит на "Фибран България" бе признат за най-добрия продукт на 2012. 
 

05.04.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад