Назад

Как се прави бизнес в облака и как да измерим ползите



Икономическата ситуация в България през 2012г. направи все по-взискателни крайните потребители. Конкуренцията във всички индустрии се изостри, а оптимизацията на бизнес процесите е неибежна за всяка фирма, която иска да вземе преднина пред останалите. Какви са предимствата на новия икономически модел за използване на компютърни технологии – облакът, как той дава възможност на малки, средни и големи фирми да станат конкурентоспособни, ще разискват представители на Стоун компютърс, ОмегаСофт, Юнимастърс Лоджистикс, Електростарт и Изи Асет Мениджмънт в уебинар на 28 март.

 
Дискусията ще премине под формата на два тематични панела, засягащи как новият бизнес модел може да даде конкурентно предимство и да отвори вратата към чужди пазари и какви са ползите от облака, като ще бъдат дадени примери за успешни приложения у нас.
 
След всеки от тематичните панели, в които е предвидено да премине срещата, слушателите имат възможност да се включат в обсъждането.
 
Подробна информация за дискусията и официалните гости ще откриете на адрес http://discussions.idg.bg./94
 
Участието в дискусията е безплатно и за да се включите, е необходимо да се регистрирате на: https://www1.gotomeeting.com/register/612015072

26.03.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад