Назад

БТПП и Турско-българската търговско-индустриална камара ще си партнират при провеждане на делови събития





 

Tимур Халилов, изпълнителен директор на Турско-Българска търговско-индустриална камара разговаря с председателя на БТПП Цветан Симеонов.  
 
Бе дискутирано доброто сътрудничество между двете организации във връзка с провеждането на събития в България и Турция през тази година. 
 
На 25 април в хотел "Шератoн" - София предстои бизнес закуска на тема “Investment Environment & Incentives in Turkey”. Мероприятието е с цел презентиране на бизнес климата и мерките за насърчаване на инвестициите в Турция.
 
На 30 април в Истанбул ще се проведе форум с цел презентиране на условията за СПА туризъм и лечение в България. От Турска страна партнира DEIK - Съвета за външно икономическо сътрудничество към ТОВВ (Съюза на борсите и палатите в Турция). Това е най-влиятелната бизнес организация в Турция. Ще бъде  осигурена професионално заинтересована аудитория, която ще бъде представена от фирми работещи в областта на термалния туризъм, тур оператори, хотелиери, инвеститори и други. Ще присъстват и представители на браншовите организации от този сектор в Турция. Набелязани са три основни акцента: 
 
Представяне на минералните извори в България, качеството на водите, термалните съоръжения за лечение, хотели, възможностите за изграждане на туристически и здравни дестинации - презентация от съюза за балнеология и спа туризъм. 
 
Представяне на условията за инвестиции и макроикономиката на България 
 
Представяне на конкретни проекти, възможности за инвестиране в съдружие или инвестиране в изграждане на нови проекти.
 
Ще бъде осигурена възможност за представяне на данни за правната рамка при инвестиции в имоти, хотели, проекти.
 
За повече информация и записвания за участие за двете събития: www.tbcci.bg
 

22.03.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад