Назад

Оповестителни системи за евакуация, интегрирани с пожароизвестяване, ще бъдат представени на Секюрити Експо 2013









SECURITY EXPO 2013 очаква своите партньори и гости от 6 до 9 март 2013 г. в Интер Експо Център – София. Продължаваме с представянето на иновативни продукти, които ще бъдат демонстрирани по време на изложението.

Фирма ПРО АУДИО представя решения и конфигурации на наложената японска марка ТОА, както и разясняване на основните принципи на проектиране и изграждане на системи за гласово оповестяване по БДС EN 54. Оповестителните системи за евакуация при пожар са задължителни за обществени обекти с над 100 човека обитатели според нормативната уредба. Те осигуряват възможност за излъчване на съобщение от централа, с осигурено минимум 30 мин. захранване, в което време системата продължава да функционира до евакуацията на всеки намиращ се в обхванатата от пожар сграда.
 
 
 
Един от последните продукти на ОПТИКС АД е портативната неохлаждаема термовизионна камера Minion, която също ще бъде демонстрирана на изложението. Тя е идеална за интеграция в охранителни CCTV системи, позволяваща 24-часово наблюдение в пълен мрак и при неблагоприятни атмосферни условия. Иновативната оптична система, чувствителният детектор и цифровата обработка на видеосигнала осигуряват висококонтрастна и детайлна картина по всяко време на денонощието в напълно пасивен режим.
 
Фирма БИСАЙД ще покаже на посетителите на SECURITY EXPO 2013 серия високи турникети с височина 2.2 м. за пропускане на пешеходци в райони, където се изисква строг контрол. Турникетите са съобразени с трафика на пешеходците и системите за управление на достъпа, като билетни системи на стадиони, ски лифтове, плувни басейни, обществени сгради, предприятия и др. Съобразени са с изискванията за бърза евакуация при аварийни ситуации.       
 
 
 
 
Биометричен терминал, базиран на лицево разпознаване VF380 за контрол на достъп и работно време, вграден 125 kHz ASK RFID и ПИН идентификация ще представи фирма ПОЛИМЕКС ХОЛДИНГ. Уникална скорост на разпознаване (не повече от 2 секунди), IR осветление за тъмни помещения, LAN комуникация и безплатен софтуер за работно време.

 

 

 

 

Друг нов продукт на ПОЛИМЕКС ХОЛДИНГ е специализиран контролер Smart Vend за управление на вендинг машини. Спестява нуждата от вграден касов апарат. Контролира наличността по картите (на потребителите) и количеството на заредената стока. Софтуерът поддържа управление на складова наличност, справки за оборот, консумация по продукти, часови диапазон от деня и др.


04.03.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад