Назад

Новоназначеният директор на KOTRA-София посети БТПП





 

В БТПП се проведе среща между Шинхак Канг, директор на KOTRA – София (Корейската правителствена агенция за насърчаване на бизнеса и инвестициите), и Цветан Симеонов, председател на БТПП. В срещата взеха участие Георги Стоев, зам.-председател на БТПП, и Георги Илиев, мениджър-проучвания в KOTRA.
 
Бе обсъдена съществуващата добра комуникация между двете организации и продължаващите добри традиции през годините във взаимния обмен на икономическа информация. 
 
Г-н Канг сподели, че БТПП е първата институция, която посещава след неговото назначаване. Той изрази желание да проучи българския пазар и да помага за рекламирането на българските компании пред корейски партньори.
 
Председателят на Палатата Симеонов изрази своите надежди за постигане на още по-добри икономически резултати между двете страни със съдействието на двете организации. БТПП ще продължи да насърчава българските компании за сътрудничество с Южна Корея. Палатата продължава своята традиция да подкрепя чужди инвеститори от всички сектори на икономиката и ще оказва съдействие на KOTRA при извършване и съставяне на различни проучвания и анализи, свързани с българския пазар и българските фирми.
 

13.02.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад