Назад

Среща с компания VITA PRO лидер в индустрията с растителни протеини и продукти





 

В БТПП гостува основателят и главен изпълнителен директор на компанията “VITA PRO” г-н Янк Бари. Той разговаря с Цветан Симеонов, председател на БТПП. В срещата участва и г-н Джейсан Фалович, вицепрезидент маркетинг в “VITA PRO”. Господин Бари  е и основател и изпълнителен директор на фондация “Global Village”, www.gogvc.com

 

Господин Бари представи дейността на компанията, която е световен лидер в производството и дистрибуцията на храни, съдържащи растителни протеини. “VITA PRO” има представителства в 19 страни и търгува с над 57 страни по целия свят. Компанията работи вече и в България в гр. Троян, където се предвижда да създаде своя функционираща фабрика за извличане и производство на хранителни добавки, съдържащи пектин. Хранителните добавки се използват в медицината в борбата с попаднали в човешкото тяло тежки метали в резултат на радиация и в борбата с диабета.

 

От своя страна г-н Симеонов благодари за предоставената информация и изрази задоволство във връзка с избора на България от страна на “VITA PRO” за развитието на бъдещи проекти и създаването на нови работни места в страната.

 

Г-н Бари е номиниран за присъждане на Нобелова награда от члена на АС при БТПП проф.Емил Марков.

 

За повече информация относно дейността на компанията: www.vitapro.com


28.01.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад