Назад

Годишни награди на Бургаска търговско-промишлена палата







 

На 19.12.2012 г. за 20-ти пореден път Бургаската търговско-промишлена палата връчи традиционните си Годишни награди на фирми, организации и личности с особени постижения и принос към икономиката на региона през годината. Тържественото събитие и последвалия Коледен коктейл уважиха официални лица от държавната власт, дипломати, представители на бизнеса, академичните среди и медиите. 
 
В приветственото си слово председателят на Бургаската палата Цанко Иванов благодари на всички, които подкрепиха каузата на Българската търговско-промишлена палата за признаване на правото ѝ да представлява интересите на своите 52 000 членове, работодатели на 650 000 души от светлия сектор на икономиката. Той изтъкна способностите на бургаските предприемачи, умело да се адаптират и да развиват бизнес независимо от трудната икономическа ситуация, като запазват и разширяват пазарите си, коректните си междуфирмени отношения и авторитет. 
 
Областният управител Константин Гребенаров благодари на присъстващите за усилията и приноса им за развитието на региона, а кметът на Община Бургас Димитър Николов призова да не се съкращават работни места и предложи съдействие на всеки, който е изправен пред такава дилема.
 
Спонсори на мероприятието бяха: „Диамант 99” ООД – Карнобат, „Атлантик” АД – Бургас, „Бизлдинг ЗАХ” ЕООД, „Странджа – МП” ООД – Болярово, Сладкарска верига „Роза” – Бургас, „Винекс Славянци” и Странджа – Шато Росеново. 
 
Вижте ТУК отличените със статуетка „Порив” на скулптора Наско Стоянов, дипломи и почетни грамоти.

21.12.2012 г.

Още новини:

Видео:

Назад