Назад

Щандът на БТПП събра 619.11 лева на Базара на Международния женски клуб София









 

За втора година Българската търговско-промишлена палата участва със свой щанд в декемврийския благотворителен базар, организиран от Международния женски клуб София  в Интер Експо и Конгресен център на бул. "Цариградско шосе" 147. 
 
БТПП бе поканила на своя щанд фирми-членове, които проявиха интерес към благотворителната инициатива. Тази година към досегашните дарители се присъединиха със своя продукция и учениците от Националната търговско-банкова гимназия.
 
Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова откри 18-то издание на благотворителния коледен базар.
 
В събитието участваха 45 държави с над 55 щанда. Залите в Експо центъра бяха събрали наистина света от Латинска Америка, Европа, Азия, Африка с колорита на техните вкусни ястия и най-вече прочути питиета и национални сувенири и обичаи. Имаше танци,песни и фоклорни програми.
 
В рамките на събитието бяха представени храни и напитки от цял свят, които са характерни и традиционни за държавите-участнички. Зад шандовете можеха да бъдат видяни дипломати на съотвените държави.
 
Постъпилите приходи от щанда на БТПП от 619.11 лева ще бъдат използвани за благотворителни проекти на Международния женски клуб.
 

03.12.2012 г.

Още новини:

Видео:

Назад