Назад

Второ участие на БТПП на благотворителния коледен базар на Международния женски клуб - София





За втора година БТПП участва със свой щанд на организирания от Международния женски клуб - София благотворителен коледен базар. Тази година служителите на Палатата предлагат храни и напитки произведени от фирми - членове на Палатата. 

 
Годишният базар е най-голямото благотворително събитие за набиране на средства, организирано от Международния дамски клуб - София. Благодарение на тях, клубът има възможност да финансира различни проекти. Същевременно базарът е и голямо културно събитие, тъй като дава възможност на представителите на различни страни и общности да представят своите култури и традиции пред широка публика.
 
На повече от 60 щанда съпруги на дипломати и представители на посолствата на над 50 държави ще представят своите национални кухни. Освен ястия посетителите ще могат да си купят сувенири, книги от целия свят, да участват в томболи с награди.
 
Новото тази година е организирането на аукцион с картини, демонстрация на турското изкуство за рисуване във вода, а Израел се представя с министена на плача, на която всеки може да запише своето желание и да бъде изпратено в Йерусалим. Японска калиграфия, индонезийски танци и приготвянето на кубински коктейли са само малка част от нещата, на които организаторите разчитат, за да съберат средства за най-нуждаещите се деца и възрастните хора.
 
Билетите за вход в базара също участват в благотворителната акция на Международния женски клуб - София.
 

30.11.2012 г.

Още новини:

Видео:

Назад