Назад

Цветан Симеонов пред НСНИ : Посрещайте с внимание всеки един инвеститор

Българската икономика и българският бизнес ще ви бъдат благодарни за всеки долар и за всяко евро, което сте привлекли в нашата икономика.








 

 

Председателят на БТПП Цветан Сименов участва в тържествено събрание на Национално сдружение недвижими имоти (НСНИ), което отбеляза 20 години от своето създаване. За дългогодишно активно членство в БТПП при изпъление целите и задачите на Палатата и по повод 20 годишния юбилей бе връчена Грамота и Плакет.
 
 
От своя страна Иван Велков председател на УС на НСНИ връчи на Председателя на Палатата БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО в което се отбелява ролята на БТПП като съмишленик благодарение, на който НСНИ е успял да се утвърди като единствена национална представителна браншова организация на професионалистите в сферата на недвижимите имоти.
 
 
Цветан Сименов каза: През изминалите години членовете на Сдружението положиха усилия и се утвърдиха като професионален, етичен и партньорски бизнес с услуги за недвижими имоти в България, като защитаваха интересите на своите членове. За ваше сдружентие и важно да се отбележи, че през изминалите години защитавахте не само интересите на своите членове , но  държахте сметка и за интересите на българската икономика, за което съм много радостен, че мога да ви благодаря и да ви пожелая да имате куража, защото най-важното за един предприемач е да има кураж, да не се притеснявате от временните затишия на пазара, от времченния отлив на капитали. 
 
 
Посрещайте с внимание всеки един инвеститор и не се поддавайте на различните твърдения, че един или друг капитал бил спекулативен. Българската икономика някога , в по-далечна перспектива и българският бизнес ще ви бъдат благодарни за всеки долар и за всяко евро, което сте привлекли в нашата икономика. 
 
 
Подробности вижте в приложения ВИДЕОКЛИП
 


26.11.2012 г.

Още новини:

Видео:

Назад