Назад

Източният-китайски панаир бе представен в БТПП





 

Представители на Източното китайско изложение посетиха БТПП, за да представят 23-то изложение East China Fair, което ще се проведе в Шанхай, Китай в периода 1-5 март 2013. Заместник генералният директор – Ю Зен, направи кратка презентация на  панаира с 22–годишна история.
 
Той представи основните акценти на изложението – а именно: текстил, битови стоки и украшения, облекла и сувенири. Чуждестранните участници надброяват 4000, а китайските фирми, които вземат участие са около 20 хиляди. Целта на East China Fair е не само представяне на компаниите, a и създаване на бизнес контакти с другите страни.
 
Г-н Зен, допълни, че е впечатлен от българското вино и ще се радва, ако наши фирми засилят представянето на българския продукт на китайския пазар.
 
Г-н Васил Тодоров, главен секретар на БТПП, посрещна представителите на Източно китайското изложение и ги запозна с услугите на Българската търговско-промишлена  палата. Г-н   Гуо Гъ, търговско аташе към Посолството на Народна Република Китай в България, обясни, че търговско-икономическите  отношения между двете страни се задълбочават през последните години.
 

26.11.2012 г.

Още новини:

Видео:

Назад