Назад

За 18-ти път Национално търговско изложение „Произведено в България”



 

За осемнадесета година над 150 фирми - български производители и търговци, участници в Националното търговско изложение „ПРОИЗВЕДЕНО в БЪЛГАРИЯ”  ще посрещат посетители от 19 ноември до 2 до  декември в зала Универсиада, София. Откриване 11.30 часа понеделник 19-11-2012. Заповядайте!
 
Традиционното за София и страната изложение се провежда от 1995 година, организирано от Съюз „Произведено в България“, от Българската търговско-промишлена палата – Център за професионално обучение, преводи, консултации и фирмено обслужване и от Бизнес център – България ЕООД.
 
Българската търговско-промишлена палата като съорганизатор на изложението приветства производството и употребата на натурални и биопродукти, свързани с налагащите се международни тенденции за по-здравословен и екологичен живот.
 
В рамките на изложението ще има обособена  Зона на фирми с Био и Еко продукти предлагащи продукти и артикули от тази сфера.
 
ПРОИЗВЕДЕНО в БЪЛГАРИЯ е едно от най-посещаваните изложения - както от масовия потребител така и от търговци,. По време на изложението са разрешени продажби на дребно, съгласно действащите наредби. За да се съхрани престижа на изложението, подборът на фирмите за участие тази година беше сериозно прецизиран.
 
 

17.11.2012 г.

Още новини:

Видео:

Назад