Назад

Голям строително-инвестиционен консорциум от Шанхай посети БТПП









 

 

Представители на най-големия строително-инвестиционен консорциум SCG в Шанхай, Китай посетиха БТПП и се срещнаха с председателя Цветан Симеонов. На срещата бе обсъден силният интерес на компанията да инвестира в България. 
 
 
Председателят на Палатата представи детайли за икономиката на страната и бизнес климата. Изгодните условия за правене на бизнес са довели китайската компания в България. 
 
 
За българската страна бяха представени някои от най-успешните обекти на консорциума – международния финансов център в Шанхай, търговски център Цинмао, изложбен център в Шанхай, както и търговски център Шанхай. Друга дейност на организацията е изграждане на инфраструктура, пътища, магистрали, мостове и др., както в Китай така и по света. Годишният оборот на консорциума е 20 млрд.щ.д. 
 
 
Фирмата планува да открие свое представителство тук и на по-късен етап да започне дейност. Представителите на консорциума ще се срещнат със Столична община, кметове от региона и Министерството на регионалното развитие и благоустройството.
 
 
Повече за консорциума на адрес www.scg.com.cn
 

23.10.2012 г.

Още новини:

Видео:

Назад