Назад

Среща с Координационен съвет България – Русия



На 16 ноември 2010 год. председателят на БТПП Цветан Симеонов се срещна с представители на новосъздадения Координационен съвет България – Русия. Съветът включва Българо-руската търговско-промишлена палата, Национално движение Русофили, Софийско сдружение на приятелите на Русия „Александър Навски”, Федерация за приятелство с народите на Русия и ОНД, Фондация „Устойчиво развитие за България” и Форум „България - Русия”.
Основната цел на Съвета е съчетаване на единичните усилия на организациите, в неговите рамки, за постигане на по-успешни съвместни действия за разширяване и задълбочаване на традиционните връзки между България и Русия. Участниците в срещата представиха своята работна програма за 2011 год. и се договориха с г-н Симеонов тясно да сътрудничат с БТПП за реализацията на събитията в търговско-икономическата област.
Предвижда се провеждането на няколко бизнес форума както следва: в България при посещения на бизнеса от Башкортистан, Тюменска и Иркутска област, както и посещения на български фирми в Ростовска, Белгородска, Липецка област.
16.11.2010 г.

Още новини:

Видео:

Назад