Назад

Предстоящо: Среща на български работодатели с български студенти и млади специалисти в Лондон



 БТПП има удоволствието да информира своите членове, че на 21 октомври т.г. в Лондон ще се проведе Информационно-трудова борса за български студенти и млади специалисти в Лондон, Обединено кралство Великобритания и Северна Ирландия (ИТБ – Лондон).

Борсата се организира от Министерството на труда и социалната политика с участието на Агенцията по заетостта и Посолството на България в Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия  (ОК) със съдействието на Студентското общество в Лондон.

В ИТБ – Лондон ще вземат участие български студенти, абсолвенти, специализанти, докторанти и млади специалисти, учещи и работещи в ОК. Kъм момента в университети и колежи в ОК следват и специализират към 10 000 българи.

Това е възможност за среща и пряко договаряне на българските работодатели с млади висококвалифицирани специалисти, които желаят да се завърнат в България.

Допълнителна информация за фирмите, които проявяват интерес, ТУК.

Краен срок за заявяване на участие и предоставяне на информация с кратък профил на фирмата, необходимост от млади специалисти и вакантни позиции: 5 септември т.г.

13.08.2012 г.

Още новини:

Видео:

Назад