Назад

БТПП организира бизнес делегация в Република Австрия





 

БТПП съвместно с търговската служба на посолство на Република Австрия в София и Стопанската камара на Австрия организират бизнес делегация, придружаваща президента на България Росен Плевнелиев по време на работното му посещение в Австрия.
 


Визитата ще се осъществи в периода 17-18 септември 2012г. във Виена.
 


По време на посещението се предвижда провеждане на “Австрийско – български икономически форум” в Стопанската камара на Австрия. Във форума ще бъдат коментирани темите: управление на водни ресурси, инфраструктура и строителство, енергетика, енергийна ефективност, транспорт и логистика. 


Форумът включва и двустранни бизнес срещи за български фирми от посочените сектори, които търсят австрийски бизнес партньори или фирми, желащи  да разширят сътрудничеството си с австрийски компании.

Желаещите да се включат в бизнес делегацията могат да получат допълнителна подробна информация за изискванията и условията за участие в Дирекция МС и МО, БТПП, Калина Трендафилова, на телефон 02 8117 -497, -421, -489.

Краен срок за заявяване на интерес до 27 юли 2012г. (петък) и по електронна поща: irelations@bcci.bg, k.trendafilova@bcci.bg
 

Приложена е:

18.07.2012 г.

Още новини:

Видео:

Назад