Назад

БТПП отличи Нипроруда АД за 50 годишния юбилей









 
Председателят на УС на БТПП Цветан Симеонов връчи на Виолета Велева Изпълнителен Директор и на Георги Зарев, Председател на съвета на директорите на Нипроруда АД, юбилеен плакет и грамота за дългогодишно членство и принос при осъществаване и постигане на целите и дейността на БТПП и по повод 50 години научна, проектантска и инженерингова дейност на Нипроруда АД. 
Това е юбилей за успешната връзка между науката и практиката в толкова важния отрасъл на минната и добивната  индустрия, свързана с изграждането и развитието на добива и обогатяването на минерални суровини в нашата страна.
Дългогодишният опит, реализираните научни и проектни разработки, позволиха на НИПРОРУДА сега да е водеща компания в обновяването на тези предприятия, превръщайки ги в модерни европейски компании. Базирайки се научни изследвания, анализи и експертен опит на екипа, разработките на Нипроруда водят към оптимизация на технологичните процеси, постигане на по-висока ефективност и опазване на околната среда – каза Цветан Симеонов, който участва в тържеството по повод годишнината на Нипроруда АД.

17.05.2012 г.

Още новини:

Видео:

Назад